Uitwerken van de ideale structuur

Wireframing

Bespaar tijd en kosten in later fases door te starten met de ideale structuur en vooropgestelde doelen. In het begin van een project is vaak nog veel onzeker, wireframing laat toe om snel te schakelen en vormt de solide basis waarmee je verder kan.

Wat zijn wireframes?

Wireframes kan je vergelijken met “het plan van de architect” voor jouw website of applicatie. Het is een schets waarin we bepalen uit welke onderdelen iedere pagina bestaat. Daarbij bepalen we de primaire en secundaire doelen en zorgen we voor optimale conversiepaden. Als eindresultaat heb je een concreet plan voor jouw project dat de basis vormt voor het ontwerp.

Waarom niet meteen een ontwerp maken?

Als je deze stap overslaat zal je in zo goed als alle gevallen moeilijker jouw doel bereiken en doorheen het proces meer tijd spenderen in de ontwerp- of ontwikkelingsfase. Het aanpassen van een ontwerp of van de code neemt aanzienlijk meer tijd in beslag, waardoor je budget verliest dat je ergens anders beter had kunnen gebruiken.

De structuur heeft niet enkel invloed op hoe een pagina er uit komt te zien, maar ook hoe bezoekers de website ervaren. Zo zal je meer moeten uitgeven aan advertenties om hetzelfde aantal conversies te behalen: dat lijdt op langere termijn tot grote verliezen.

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.
Google
Gemiddelde score van 4.9/5
Vragen?
Bel ons op +32 33 18 50 09

Onze expert aanpak

De kennis en ervaring die we hebben opgebouwd bij het opzetten van marketingplannen en advertenties, worden samengebracht bij het opmaken van wireframes.

Onze expert aanpak

De kennis en ervaring die we hebben opgebouwd bij het opzetten van marketingplannen en advertenties, worden samengebracht bij het opmaken van wireframes.

 • 01

  Kennismaking

  Om passende wireframes te maken, moeten we een heleboel zaken van jouw bedrijf en project weten, dat doen we aan de hand van een kennismakingsgesprek waar we gedetailleerde notities nemen. We verzamelen informatie over het doel van het project, alsook over de visie van het bedrijf en tal van andere factoren.

 • 02

  Uitwerking

  In deze stap werken we de wireframes uit voor jouw project. Daarbij bepalen we de beste gebruikersflows en conversiepaden en bepalen we per pagina de structuur, de primaire- en secundaire doelen en de volgorde van de content.

 • 03

  Bespreking

  Zodra de wireframes zijn opgesteld, plannen we samen met jou een afspraak in. Tijdens de meeting bespreken we de wireframes en krijg je uitleg over onze aanpak en de gedachtegang achter de gemaakte keuzes.

 • 04

  Finalisering

  Als laatste stap verwerken we eventuele opmerkingen die gegeven zijn tijdens de bespreking in de finale versie van de wireframes. Wanneer dat is gebeurd, krijg je een link toegestuurd waarop je de wireframes kan terugvinden, die kan ook gedeeld worden met andere personen of bedrijven.

 • 01
  Kennismaking
 • 02
  Uitwerking
 • 03
  Bespreking
 • 04
  Finalisering

Wat anderen over ons zeggen

 • Luc Coopman
 • Jonas Verschaeve
 • Luc Coopman

  Dankzij Growl hebben we vertrouwen in de goede werking van onze website als ook een gerust gevoel bij eventuele problemen aangezien ze steeds klaar staan voor een snelle interventie en opvolging.

  Luc Coopman
  Cobofisk – Bestuurder
 • Jonas Verschaeve

  Growl helpt ons meer resultaat te halen uit geïnvesteerde centen. Afgaande op de kennis die we uitwisselen beveel ik hen met volle vertrouwen aan voor alle diensten zonder ook maar één seconde te twijfelen aan de kwaliteit!

  Jonas Verschaeve
  Partners For Design – Bestuurder

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van wireframes?

  Door wireframes op te stellen voorkom je extra kosten in de ontwerp- of ontwikkelingsfase van jouw project. Een goede structuur vormt de basis van alle succesvolle projecten, sla je deze stap over dan zal je meer moeten doen om een goede return uit jouw project te halen.

 • Hoeveel kost het opstellen van wireframes?

  Het opstellen van wireframes is vrij snel en dus is de kostprijs beperkt. Om een correcte inschatting te geven moeten we eerst weten voor hoeveel pagina types er wireframes moeten worden gemaakt, dit kunnen we vaak snel inschatten aan de hand van een korte briefing. Wireframes kunnen al vanaf € 720 worden opgesteld.

 • Wat is de stap na het opstellen van wireframes?

  Na het opstellen van wireframes kan het design van jouw project worden opgemaakt, deze vormt de visuele laag over de structuur van de wireframes.

 • Hoe lang duurt het voordat mijn wireframes klaar zijn?

  Het opstellen van wireframes gebeurt relatief snel. Uiteraard hangt de effectieve duur af van de omvang van jouw website of applicatie. Het is vaak mogelijk om al in een tweetal weken wireframes op te leveren.

 • Kan ik enkel voor wireframes bij jullie aankloppen?

  Zeker en vast! Wij werken vaak samen met partner(s) van onze klanten, daar doen we niet moeilijk over. Tijdens het voorstellen van de wireframes betrekken we graag jouw partner(s) zodat er geen extra communicatie tussen jullie nodig is en blijft iedereen up-to-date voor de volgende fases.

Pieter

We kijken er naar uit om te starten! Vul het formulier in en we contacteren je binnen de 24 uur.

Jouw eigen wireframes?

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.