Razendsnelle, toegankelijke en converterende websites

Website bouwen

Een van de belangrijkste elementen om mensen te bereiken is een goed werkende website. Wij hebben alle kennis in huis en volgen een strikt proces, waarbij een geweldig eindresultaat vanzelfsprekend is.

Gebundelde kennis

Bij Growl hebben we enkel medior en senior profielen die kennis van zaken hebben, zo ben je geen proefkonijn van iemand die net start met het bouwen van websites. We voeren wekelijks audits uit in opdracht van klanten of andere webbouwers en zijn op de hoogte van de laatste weetjes over zoekmachine optimalisaties. De combinatie van deze kennis en onze dagelijkse ervaring zorgt ervoor dat jouw website optimaal in elkaar zit: van idee tot lancering.

Meetbaar succes

Websites die door ons worden gebouwd, houden rekening met verschillende facetten die het succes van een website bepalen, waaronder toegankelijkheid, snelheid en de optimale conversie paden. Een website mag niet enkel dienen als visitekaartje, maar moet bezoekers overtuigen.

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.
Google
Gemiddelde score van 4.9/5
Vragen?
Bel ons op +32 33 18 50 09

Kenmerken van onze websites

Schetsen van pagina-layouts op papier

Eenvoudig inhoud en pagina’s aanpassen

Thema’s voor websites bouwen wij op maat, en delen we op in herbruikbare componenten die uiteindelijk een volledige paginaopbouw vormen. Daardoor kan je ook na de lancering van jouw website nieuwe content gaan toevoegen: op een flexibele manier, zonder enige tussenkomst van ons.

Computerschermen met code

Uniek en uitbreidbaar

We zijn ervan overtuigd dat een website visueel uniek moet zijn om bezoekers te hechten aan jouw bedrijf. We maken dan ook altijd een ontwerp op maat dat geen gebruik maakt van een bestaande template die al duizenden keren is gebruikt. Alles zal matchen met jouw visuele stijl en guidelines.

GSM-toestel met vergrendeld scherm

Snel en veilig

We zijn heel kritisch op de code die we schrijven, alsook op diegene die we toevoegen van andere bronnen. WordPress heeft een groot scala aan plugins die je snel kan installeren, maar helaas is de kwaliteit ervan niet altijd goed. Wij doen het nodige onderzoek om te weten welke we wel en niet gebruiken, zodat ze geen negatieve impact hebben op snelheid of veiligheid. Daarnaast hebben we een extra laag van beveiliging door middel van betere password hashing en een firewall die de meeste aanvallen meteen tegenhoudt.

Verbinding

Integraties met externe systemen

Naast websites, bouwen we ook integraties en volledige op maat gemaakte applicaties. De kennis die we daardoor hebben opgebouwd, laat ons toe om met eender welk systeem te integreren. Voor jou betekent dat een hoop minder manuele taken en administratie: tijd die je kan gebruiken om nuttigere dingen te doen. Denk hierbij maar aan het integreren met MailChimp, MailerLite, Teamleader, Hubspot, jouw eigen CRM pakket, intranetsysteem, …

Een vertrouwd ontwikkelproces

Het bouwen van een website brengt de kennis van ons team samen. We combineren onze kritische auditing, digitale strategie en technische kennis tot een sterk converterende website.

Een vertrouwd ontwikkelproces

Het bouwen van een website brengt de kennis van ons team samen. We combineren onze kritische auditing, digitale strategie en technische kennis tot een sterk converterende website.

 • 01

  Kennismaking

  Iedere sector en elk bedrijf heeft een unieke aanpak en oplossing nodig. In de eerste stap leren we bij over jouw bedrijf en doelen, op basis daarvan maken we een uitgebreide offerte die je een duidelijke beeld geeft van wat het eindresultaat zal inhouden.

 • 02

  Wireframes

  Elke pagina op een website moet een nut hebben. Om een doelgerichte website te maken, beginnen we met de opbouw van de website in wireframes. Dat raamwerk is een “plan van de architect”, waarbij we de bezoekersstromen duidelijk maken en zorgen voor verschillende ingangen tot conversies.

 • 03

  Ontwerp

  Om tot een perfect aansluitende oplossing te komen, maken we een intuïtief, visueel aantrekkelijk ontwerp. Dat wil zeggen dat we de vereisten en wireframes omzetten naar een ontwerp dat een 1-op-1 representatie is van hoe je website er uit zal komen te zien.

 • 04

  Ontwikkeling

  Na het finaliseren van het ontwerp gaan we van start met het opzetten van het project en dus het effectief schrijven van de code voor de website. Deze fase omvat het implementeren van de front-end, back-end én database. We werken hierbij altijd met een testomgeving die nog al voor de lancering zichtbaar is.

 • 05

  Invulling

  Wanneer de website is ontwikkeld, geven we jou een opleiding over hoe je de website kan gebruiken en instellen. Daarna kan je content gaan invullen, afbeeldingen toevoegen, …. Indien je samenwerkt met een copywriter, maken we graag een extra account aan op de website.

 • 06

  Lancering

  Voor we overgaan tot de lancering van de website, voeren we meerdere optimalisaties door die jouw website beter doen scoren bij zoekmachines zoals Google. Eens deze zijn gebeurd, zetten we de website zichtbaar voor iedereen en vragen we de (her)indexatie aan bij Google.

 • 01
  Kennismaking
 • 02
  Wireframes
 • 03
  Ontwerp
 • 04
  Ontwikkeling
 • 05
  Invulling
 • 06
  Lancering

Gebouwd op sterke technologie

Als tech-enthousiastelingen besteden we veel tijd aan onze technische setup, aangezien deze een enorme impact heeft op mogelijkheden, flexibiliteit en snelheid. Onze manier van werken is het resultaat van kritisch denken en de drang om te verbeteren wat we te bieden hebben.

WordPress logo

WordPress is een open-source CMS-systeem gelanceerd in 2003, dat goed is voor meer dan 40% van alle websites die online staan. Door verder te bouwen op dit systeem, besparen we tijd en zorgen we ervoor dat de website klaar is voor de toekomst.

LiteSpeed logo

Er zijn veel factoren die invloed hebben op het snel laden van een website, een heel belangrijke daarvan is de webserver. LiteSpeed kan tot 10x meer verzoeken verwerken dan een ander type webserver, waardoor bezoekers sneller jouw website kunnen laden en je bespaart op kosten van resources.

Google Cloud logo

Een website die online staat, heeft een fysiek toestel nodig om de software uit te voeren, beter bekend als hosting. Daarvoor maken we gebruik van het Google Cloud Platform dat toegang biedt tot uitstekende hardware. Jouw website wordt dus gehost in een lokaal datacenter van Google, wat een positief effect heeft op de snelheid en schaalbaarheid.

Wat anderen over ons zeggen

 • Christophe Smet
 • Christophe Smet

  Fijne samenwerking met Growl. De onafhankelijke analyse van mijn vorige site was een eyeopener. Op basis van de analyse hebben ze wireframes en designs voorgesteld van een lead generator website die er ook nog geweldig goed uitziet. Minder dan 2 weken na de release van de nieuwe website zijn de eerste leads al binnengekomen. Op naar een fijne langetermijnrelatie met hopelijk nog veel leads na het verder finetunen van de content en instellingen van de site.

  Christophe Smet
  Bestuurder IPS Belgium

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van WordPress?

  Door gebruik te maken van WordPress bespaar je op tijd die nodig is om een website te bouwen. Je kan gebruik maken van bestaande plugins (meer als 50.000) om functionaliteiten van de website uit te bereiden zonder veel moeite en er is een continue stroom van updates die de veiligheid van jouw website verbeteren. In tegenstelling tot andere CMS systemen zoals Drupal of Joomla is WordPress backwards compatible waardoor jouw website lang meegaat zonder dat veiligheid of functionaliteit wordt gelimiteerd.

 • Hoeveel kost een website?

  Je kan een website lanceren voor enkele honderden-, duizenden- of honderdduizenden euro’s. Wij ontwikkelen op maat gemaakte thema’s en functionaliteiten die ervoor zorgen dat een website zijn doel bereikt. Onze website projecten starten vanaf € 6.000.

 • Hoe lang duurt het bouwen van een website?

  Iedere website is uniek zowel in ontwerp als in code. De doorlooptijd van een website bouwen is afhankelijk van wat er allemaal nodig is. De minimale periode voor het bouwen van een website is 6 – 8 weken vanaf de start van de wireframing fase.

 • Kunnen jullie met onze branding aan de slag?

  We zijn geen branding agency en werken graag met een bestaand document waarin branding of corporate guidelines beschreven staan. Indien zo’n document nog niet is opgesteld gaan we tijdens de ontwerpfase verder op jouw logo, themakleuren, …. In beide gevallen maken we een passend en uniek ontwerp voor jouw website.

 • Wat gebeurt er na de lancering van mijn website?

  Alle websites die wij bouwen genieten een volledig jaar van een full zorgplan waarbij we automatisch updates installeren, back-ups nemen en allerlei zaken vergemakkelijken en verbeteren. Daarnaast houden we tijd vrij om eventuele problemen die nog zouden voorvallen snel op te lossen.

 • Wat als ik al een ontwerp heb?

  Top! Wij werken graag samen met jouw bestaande partner(s) en gaan hier niet moeilijk over doen. Om tot het beste eindresultaat te komen raden we steeds aan om wireframes eerst te laten opmaken aangezien de structuur van essentieel belang is voor een goed werkende website. Wanneer jouw partner het ontwerp heeft klaargezet en besproken zetten wij deze om in code.

 • Kunnen jullie verder bouwen op mijn huidige website?

  Wellicht wel. Als jouw website is gebouwd op het WordPress CMS systeem kunnen we jouw huidig thema aanpassen zolang we de juiste toegang krijgen (FTP). Op deze manier kunnen we bepaalde optimalisaties of kleine aanpassingen doorvoeren. Indien jouw website al wat leeftijd heeft, zijn optimalisaties vaak niet de juiste oplossing aangezien de website niet meer kan voldoen aan de verwachtingen van bezoekers en/of zoekmachines.

Pieter

We kijken er naar uit om te starten! Vul het formulier in en we contacteren je binnen de 24 uur.

Jouw eigen website?

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.