Pieter tijdens een presentatie aan een klant
Kennisoverdracht met onmiddellijk toepasbare aanbevelingen

Win aan inzicht, met een audit

Het probleem vinden is vaak de helft van de oplossing. Met onze onafhankelijke audits onderzoeken we bestaande uitdagingen. Daarbij kijken we vooral naar oplossingen om jouw groeiproces te ondersteunen.

Meest gekozen

Expert website review

Een document van ongeveer 25 pagina’s vol met hands-on tips, waarmee je direct aan de slag kan om je website te optimaliseren voor SEO en usability.

Meer informatie

SEO audit

Een deepdive in de SEO van jouw website. We doorlopen de belangrijkste van de meer dan 240 SEO-factoren en geven quick-wins mee die je onmiddellijk kan inzetten.

Meer informatie

SEA audit

We nemen de polsslag van je account en bestuderen de vitale onderdelen. Daarnaast kijken we naar quick-wins waarmee je advertising-kosten bespaart en het rendement positief  beïnvloedt.

Meer informatie

CRO audit

Krijgt je site voldoende bezoekers, maar bijzonder weinig conversies? Na een CRO audit kan je dat verkeer wél omzetten in conversies.

Meer informatie

Marketing audit

Het is soms moeilijk om te bepalen in welk marketingkanaal er nog meer groei-opportuniteiten zijn. We adviseren je over het herschikken van budgetten en meer.

Meer informatie

Live audit

Tijdens een korte live review neemt een marketing specialist de tijd om samen met jou de website/marketing te overlopen. Je haalt hier meteen veel concrete tips uit.

Meer informatie
 • Karl Hoeben
 • Ludwig Dumont
 • Karl Hoeben

  Growl is een firma met een uitstekende expertise die de klant in duidelijke taal adviseert. Het advies is steeds to the point, relevant en helder.

  Karl Hoeben
  Gondella – CEO
 • Ludwig Dumont

  Zeer hands on en actioneerbaar advies! geen holle woorden, maar concrete kennis!

  Ludwig Dumont
  Willow – Bestuurder

Praat met een digital strategy expert

Start je digitale groei-verhaal nu en laat ons een meeting inplannen.

"*" indicates required fields

Vertrouwd door meer dan 200 klanten in 10 verschillende landen
Van der Valk logo
BrightAnalytics logo