Wie zijn we?

Growl is een boutique agency gefocust op organisaties met een ambitieuze groeifocus. We bieden een sterk geïntegreerde aanpak tussen online marketing, websites en apps die de groei van onze klanten ondersteunt.

Geen jaknikkers

We werken vanuit kennis en ervaring. Als je samenwerkt met Growl, dan zien we jou als partner. We gaan met het budget om alsof het ons eigen budget is. Als we niet geloven in het plan durven we ook nee te zeggen. Valt het project niet binnen ons kennisgebied, dan begeleiden we jou naar de perfecte partner.

Blijvende impact

We geloven in impactvolle begeleiding op een manier waarbij we ons op termijn overbodig maken. We helpen je organisatie een groeisprong maken. Daarvoor zetten we een systeem op waarbij kennisoverdracht cruciaal is. Zo maken we een blijvende impact.

Honger naar kennis

We hebben een oneindige honger om onszelf als professionals te verbeteren en te leren van mensen en ervaringen. Niemand is ooit te oud om bij te leren.

Open communicatie

Open communicatie is de basis van elke goede relatie. Falen mag, zolang het leidt tot leermomenten. Daarnaast zorgt eerlijkheid ervoor dat iedereen gelukkiger wordt.

Samenwerking troef

We hebben een breed aanbod van diensten, maar geloven in de kracht van samenwerking. Heb je een bestaande partner of leverancier, dan werken we aanvullend. De waardecreatie voor jou als klant staat voorop.

Schoenmaker blijf bij je leest

We geloven niet in het concept van een 360° agency als een “one stop shop” voor alle marketing- en digitale noden. We specialiseren ons in verschillende gebieden waar we een effectieve meerwaarde en hoge kwaliteit kunnen verzekeren. Als we je met een bepaald verzoek niet kunnen helpen, dan zullen we je verwijzen naar personen die we zelf vertrouwen.

Structuur zonder politiek

We werken op een gestructureerde manier om de beste resultaten te kunnen behalen. We geloven niet in interne bedrijfspolitiek en onnodige hiërarchie. Goede ideeën blijven goed, het maakt niet uit wie ze heeft bedacht. Feedback is iets dat wordt gegeven en gekregen.

Mensen op de eerste plaats

We accepteren mensen voor hun manier van zijn en we verwelkomen nieuwe teamleden met open armen. Iedereen wordt behandeld met respect en een lach. We zien diversiteit (ook diversiteit in gedachten) als een toegevoegde waarde.

Pieter en Neal tijdens een brainstormsessie

Historiek

Growl is geboren uit SiteOptimo (online marketing en advies) en CodeCliff (web- en app development). Met meer dan 12 jaar ervaring in web en digital nemen we je bij de hand in jouw groeiverhaal.

Europees team van experten

Growl werkt remote-first. We hebben een kantoor in Sint-Niklaas, maar medewerkers mogen kiezen van waar ze werken: op kantoor of remote. We hebben een hechte interne cultuur en zien Europa als ons speelveld. Een mix van verschillende Europese culturen draagt bij aan de diversiteit van ons team én onze insteek naar de klanten toe.

 • Laura
 • Tymon
Laura
Tymon
 • Pieter
  Co-founder, digital strategist

  Na het afronden van zijn productontwikkeling opleiding startte pieter in 2010 zijn eigen bedrijf genaamd SiteOptimo. Hier gaf hij de afgelopen 11 jaar advies over digitale strategie, SEO en usability aan een brede waaier van klanten waaronder Kinepolis, Easyfairs, Lansweeper, ICsense, DJO Global en Job Fixers.

  Pieter is verantwoordelijk voor het uitwerken van digitale strategieën en staat in voor de kwaliteitscontrole van onze audits en advertising campagnes. Daarnaast is Pieter continu op zoek naar manieren om onze websites beter te laten scoren in zoekmachines voor een grotere impact bij onze klanten te maken.

  +32 4 72 79 77 20 pieter@growl.be
 • Neal
  Co-founder, full-stack developer

  Op 23-jarige leeftijd richtte Neal zijn eigen start-up op, genaamd Wizer. Wizer was een systeem voor het verzamelen van feedback en klantgegevens in de horeca. De applicatie verzamelde meer dan 15.000 reviews in slechts twee jaar tijd, wat zeer hoog was in vergelijking met andere kanalen. Na de start-up ervaring, besloot Neal over te schakelen naar het bouwen van websites en applicaties voor andere bedrijven.

  Op een dagelijkse basis is Neal bezig met het coördineren van het team, het nakijken van geschreven code en het verder ontwikkelen van applicaties en websites.

  +32 4 98 54 90 20 neal@growl.be
 • Laura
  Wireframe, ontwerp en QA

  Laura behaalde haar master diploma in UI/UX bij de universiteit van Dublin en heeft tijdens haar carrière gewerkt aan grote projecten waaronder Media Markt.

  Dagelijks is Laura bezig met het opstellen van wireframes en ontwerpen. Daarnaast voert ze kwaliteitscontroles uit voor al onze projecten om problemen vroegtijdig op te sporen.

 • Martin
  WordPress developer

  Martin werkte de laatste 5 jaar als freelance WordPress developer. Hier ontwikkelde hij op maat gemaakte thema’s, plugins en bouwde hij meerdere e-commerce websites met behulp van WooCommerce. Naast het realizeren van projecten is Martin continu op zoek naar nieuwe technologieën en manieren van werken om onze aanpak te verbeteren.

  Doorheen de week is Martin bezig met het schrijven, verbeteren en nalezen van code die nodig is om onze websites te doen draaien.

 • Tymon
  React developer

  Naast de ervaring die Tymon heeft opgebouwd in zijn carrière heeft hij eigen projecten bedacht en gelanceerd. Zo bouwde hij een Android applicatie (RSS Reader) en een webapplicatie om Spotify playlists handiger te beheren.

  Op een dagelijkse basis is Tymon bezig met het schrijven, bijwerken en nalezen van code voor onze op maat gemaakte applicaties.

 • Henrique
  WordPress developer

  Henrique is sinds 2013 voltijds bezig met het bouwen en uitbreiden van WordPress websites. Tijdens zijn carrière heeft hij al verschillende types bedrijven geholpen waaronder venture capitalists, opleidingscentra en grotere VZW’s. De kennis die hij heeft opgebouwd wordt dagdagelijks ingezet voor onze klanten en projecten en is nodig om ons niveau van kwaliteit na te streven.

  Samen met Martin zorgt hij ervoor dat onze websites tot in de puntjes worden afgewerkt en razendsnel werken.

 • Jullia
  WordPress developer

  Jullia werkt sinds 2021 met WordPress en heeft gewerkt voor verschillende bedrijven doorheen haar carrière. Hierdoor heeft ze haar strepen verdiend op vlak van ontwikkeling en kent ze haar weg in het ontwikkelen van op maat gemaakte thema’s en plugins.

  Samen met het team werkt ze continue aan het verbeteren van onze manier van ontwikkelen om onze klanten sneller en beter te helpen.

Pieter

Vul het formulier in en we contacteren je binnen de 24 uur.

Heb je een vraag?

"*" indicates required fields