Onzichtbare connecties tussen systemen

Integratie opzetten

Op zoek naar een manier om twee of meerdere systemen met elkaar te laten communiceren? Door het opzetten van een integratie automatiseer je manuele handelingen die voor komen bij het gebruiken van verschillende systemen.

Wat is een integratie?

Een integratie kan je het beste vergelijken met een onzichtbare connectie tussen twee of meerdere systemen. Er is vaak geen manier om te zien welke integraties er actief is, of hoe deze werken, ze draaien namelijk op de achtergrond.

Meerdere integraties versus een applicatie bouwen

Wanneer bedrijven groeien en meer digitale tools in gebruik nemen, ontstaat er vaak een situatie waar meerdere integraties nodig zijn om alles werkbaar te maken en houden. Helaas zijn er limieten verbonden aan wat er mogelijk is met een integratie: zo er zo manuele handelingen. Daardoor komen veel bedrijven op het punt waar het een betere optie is een applicatie op maat te laten bouwen, waar alle gegevens centraal zitten en er uitbreidingen mogelijk zijn.

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.
Google
Gemiddelde score van 4.9/5
Vragen?
Bel ons op +32 33 18 50 09

Onze expert aanpak

Met de kennis die we hebben over het bouwen van applicaties en websites bouwen we kwaliteitsvolle integraties.

Onze expert aanpak

Met de kennis die we hebben over het bouwen van applicaties en websites bouwen we kwaliteitsvolle integraties.

 • 01

  Kennismaking

  In dit gesprek leren we bij over jouw situatie, jouw verwachtingen en de tools die je met elkaar wil integreren. We stellen zoveel mogelijk vragen en koppelen terug met een passende offerte.

 • 02

  Ontwikkeling

  In deze fase zetten we jouw vereisten om in code en programmeren we de integratie. Daarbij gebruiken we een testomgeving zodat er geen gegevens worden aangetast.

 • 03

  Lancering

  Na het voorstellen en het testen in de ontwikkelingsfase, kunnen we de integratie lanceren. Indien er problemen zouden zijn, lossen we deze zo snel mogelijk op.

 • 01
  Kennismaking
 • 02
  Ontwikkeling
 • 03
  Lancering

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een integratie?

  Het budget dat je nodig hebt om een integratie te laten ontwikkelen varieert sterk naargelang wat er nodig is, iedere integratie is uniek en wordt op maat ontwikkeld. Het opzetten van een integratie start vanaf € 1.200.

 • Hoe lang duurt het opzetten van een integratie?

  Het meeste werk bij het opzetten van integraties is vaak het inlezen in de manier van werken van de verschillende systemen. Nadien kunnen we de logica toepassen en overgaan tot implementatie. Het opzetten van een integratie kan al in 2 weken gebeuren, afhankelijk van de vereisten en de systemen.

 • Kan ik alle systemen integreren met elkaar?

  Een integratie maken kan zolang beide systemen die je met elkaar wil koppelen het (technisch) toelaten. Vaak is er een API of zijn er meerdere webhooks waarmee we verder kunnen. Helaas zijn sommige systemen verouderd en zijn hier geen mogelijkheden. Neem contact op met ons als je hier een vraag over hebt!

 • Kan ik beter een op maat gemaakte applicatie bouwen?

  Dat hangt er van af. Indien je meer als 3 systemen met elkaar wil integreren zal het steeds moeilijker worden om alles werkbaar te houden. Daarnaast is het verspreiden van gegevens doorheen de verschillende systemen meestal onhandig werken en heb je vaak manuele handelingen nodig om alles up-to-date te houden. Als je deze problemen herkent kan een applicatie een goede oplossing zijn voor jouw situatie.

Pieter

We kijken ernaar uit om te starten! Vul het formulier in en we contacteren je binnen de 24 uren.

Jouw eigen integratie?

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.