Tot leven brengen van jouw digitaal idee

Applicatie op maat

Op zoek naar een manier om kosten te besparen, meer omzet te genereren of een unieke positie in de markt te veroveren? Met een op maat gemaakte applicatie combineren we jouw visie met onze kennis en brengen we het idee tot leven.

Waarom geen bestaande programma’s?

Het kan, en zo begint het meestal ook. Bedrijven die bij ons aankloppen voor een applicatie hebben vaak al een digitale manier van werken. Het grootste nadeel wanneer je meerdere systemen gebruikt, is dat gegevens verspreid zitten en de synchronisatie niet of slechts deels kan worden geautomatiseerd. Daardoor gaat er veel tijd verloren aan opzoekwerk en het up-to-date houden van de gegevens in de verschillende systemen. De repetitieve handelingen zorgen ervoor dat medewerkers minder gemotiveerd aan het werk zijn en de kans op fouten verhoogt.

Wat is er mogelijk?

We maken geen gebruik van kant-en-klare modules omdat wij geloven dat op maat gemaakte applicaties echt maatwerk moeten zijn. Daarom worden al onze applicaties vanaf nul ontworpen en ontwikkeld. The sky is the limit.

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.
Google
Gemiddelde score van 4.9/5
Vragen?
Bel ons op +32 33 18 50 09

Kenmerken van onze applicaties

GSM-toestel met vergrendeld scherm

Goed beveiligd

Om de veiligheid van de applicatie en de gegevens die er in zitten te verzekeren, nemen we een hele reeks voorzorgsmaatregelen. Zo worden gebruikers opgedeeld in meerdere gebruikersgroepen met elk hun eigen rechten en maken we gebruik van een krachtig algoritme om wachtwoorden te versleutelen (Argon2).

Lego modules

Opgebouwd uit modules

Wanneer je in de ideeënfase zit is er vaak een overvloed aan ideeën en gewenste functionaliteiten. Om alles op een gestructureerde manier te ontwikkelen en snel een resultaat te realiseren, werken we met gescheiden modules. Met deze aanpak kan je beslissen welke modules vanaf de start worden ontwikkeld en welke er later pas worden geïmplementeerd.

JavaScript code

Toegankelijke API

Applicaties die wij ontwikkelen worden opgesplitst in het deel dat zichtbaar is voor de gebruiker (front-end) en het onzichtbaar onderdeel (back-end). Door deze opsplitsing te maken, heb je een tal van voordelen, waaronder de toegankelijkheid van jouw eigen API. Een API maakt het mogelijk om gegevens van jouw applicatie programmatisch op te halen en bepaalde bewerkingen te doen, ideaal voor wanneer je wil integreren met een ander intern systeem.

Verbinding

Integraties met externe systemen

Omdat de applicatie volledig maatwerk is, kunnen we integreren met externe systemen om tot een volledige automatisering te komen. Voor jouw team betekent dat een hoop minder manuele taken en administratie: tijd die je kan gebruiken om nuttigere dingen te doen.

Een vertrouwd ontwikkelproces

Een applicatie laten ontwikkelen kan soms overweldigend aanvoelen. Ons proces zorgt ervoor dat we stap per stap de juiste beslissingen nemen om tot het best mogelijke eindresultaat te komen.

Een vertrouwd ontwikkelproces

Een applicatie laten ontwikkelen kan soms overweldigend aanvoelen. Ons proces zorgt ervoor dat we stap per stap de juiste beslissingen nemen om tot het best mogelijke eindresultaat te komen.

 • 01

  Kennismaking

  Om een passende applicatie te ontwikkelen, moeten we eerst begrijpen hoe de huidige situatie in elkaar zit en wat de visie is. Dat doen we tijdens een uitgebreid gesprek waarbij we zoveel mogelijk vragen stellen.

 • 02

  Analyse

  Alle informatie die we van jou hebben verkregen, zetten we om in een lijst van modules. Iedere module wordt in onze offerte op een begrijpbare manier uitgelegd zonder technische jargon. We maken hier meteen ook de opsplitsing tussen vereiste en optionele modules, zodat jij kan bepalen wat er wordt ontwikkeld.

 • 03

  Ontwerp

  In deze fase zetten we de requirements om in een interactief ontwerp. We combineren onze kennis en ervaring om de applicatie aantrekkelijk, efficiënt en gebruiksvriendelijk in te richten. Nadat het design is opgemaakt, komen we dit voorstellen en sturen we bij waar nodig.

 • 04

  Ontwikkeling

  In deze fase zetten we het ontwerp om in code en implementeren we alle technische aspecten. In plaats van alles tegelijkertijd te ontwikkelen, werken we module per module af: daardoor hebben we snel een werkbaar resultaat. Met deze aanpak is het mogelijk om waar nodig de prioriteiten van modules te herschikken.

 • 05

  Testomgeving

  Onze interne kwaliteitscontrole gebeurt aan het einde van iedere module en voor de oplevering van de hele applicatie. Dat doen we binnen een gescheiden omgeving waar we alles kunnen uitproberen en bugs opsporen. Voor we overgaan tot lancering, maken we gebruik van deze omgeving om samen met jou de applicatie uit te testen.

 • 06

  Lancering

  Hier zetten we de puntjes op de i en maken we de productieomgeving aan. Waar nodig importeren we gegevens uit voorgaande systemen om manueel werk te voorkomen en de applicatie gebruiksklaar te maken. Indien gewenst geven we een korte opleiding aan jouw team over hoe ze de applicatie kunnen gebruiken.

 • 07

  Uitbreidingen

  Nadat de eerste versie van de applicatie in gebruik is genomen, lossen we eventuele bugs zo snel mogelijk op. Een applicatie die door ons wordt gebouwd blijft uitbreidbaar na lancering.

 • 01
  Kennismaking
 • 02
  Analyse
 • 03
  Ontwerp
 • 04
  Ontwikkeling
 • 05
  Testomgeving
 • 06
  Lancering
 • 07
  Uitbreidingen

Gebouw op sterke technologie

Als tech-enthousiastelingen besteden we veel tijd aan onze technische setup, aangezien die een enorme impact heeft op de mogelijkheden, flexibiliteit en snelheid. Onze manier van werken is het resultaat van kritisch denken en de drang om te verbeteren wat we te bieden hebben.

React logo

React is een methode om de front-end op een schaalbare, efficiënte en onderhoudsvriendelijke manier te programmeren. Deze technologie is open-source en wordt onderhouden door de tech-gigant Facebook. Dat wil niet alleen zeggen dat deze manier van programmeren actief wordt ondersteund en verder uitgebouwd, maar ook dat de kwaliteit van hoge standaard is.

GraphQL logo

Deze technologie voor het ontwikkelen van API’s is, zoals React, ontwikkeld door Facebook en volledig open-source. Het voordeel van deze technologie is dat we enkel de data die we nodig hebben in de front-end kunnen ophalen, we krijgen dus geen onnodige randdata mee. Dat is een verschil met een meer traditionele REST aanpak, waar er standaard endpoints zijn die altijd dezelfde stukken data verzenden, ongeacht welke daarvan echt nodig zijn.

NodeJS logo

Naast de front-end wordt ook de back-end in JavaScript geprogrammeerd. Dat heeft als voordeel dat er gewerkt wordt in één en dezelfde taal en het coderen dus efficiënter verloopt. Deze technologie wordt wereldwijd ingezet door bedrijven zoals Netflix, LinkedIn en eBay en is ook open-source.

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van een op maat gemaakte applicatie?

  Er zijn veel voordelen gekoppeld aan een op maat gemaakte applicatie. De meest voor de hand liggende is dat jij bepaalt hoe het systeem werkt. Omwille hiervan is het mogelijk veel manuele handelingen die je doet (bij andere systemen) te automatiseren waardoor je meer tijd overhoudt om met andere dingen bezig te zijn. Een ander voordeel is dat al jouw gegevens op een centrale plek zitten en niet in meerdere systemen die je manueel moet up-to-date houden.

 • Wat gebeurt er na de lancering van mijn applicatie?

  Jouw applicatie draait zoals het hoort. Wanneer we een opportuniteit opmerken om de applicatie te verbeteren zullen we dit aan jou voorstellen. Uiteraard als je zelf nog ideeën hebt over hoe we het systeem kunnen uitbreiden kan je bij ons aankloppen. Aangezien het maatwerk is kunnen we er op blijven verder bouwen naargelang er budget en opportuniteiten zijn.

 • Kunnen jullie verder bouwen op mijn bestaande applicatie?

  Indien jouw huidige applicatie is ontwikkeld met gelijkaardige technologie (JavaScript) is dit wellicht mogelijk, al is dit niet iets wat we veel doen. Het is moeilijk om code van een andere ontwikkelaar volledig te doorgronden zonder een begeleide overgangsperiode. Zelfs met een overgangsperiode blijft het een risico op onvoorziene bugs, problemen en langere ontwikkelingstijden.

 • Hoeveel kost een op maat gemaakte applicatie?

  Een op maat gemaakte applicatie is een investering dat je maakt in jouw bedrijf. Applicaties verdienen zichzelf meestal terug op 2 – 4 jaar en hebben vaak een positief effect op de motivatie van medewerkers wanneer manuele repetitieve taken worden geautomatiseerd. Applicaties die door ons worden ontwikkeld starten vanaf € 20.000 en groeien naargelang de omvang en functionaliteiten.

 • Hoe lang duurt het bouwen van een applicatie?

  Iedere applicatie is uniek zowel in ontwerp als in code. De doorlooptijd van een applicatie bouwen is afhankelijk van wat er allemaal nodig is. De minimale periode voor het bouwen van een applicatie is 3 maanden vanaf de start van de ontwerpfase.

Pieter

We kijken er naar uit om te starten! Vul het formulier in en we contacteren je binnen de 24 uur.

Jouw eigen applicatie?

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.