Opstart en optimalisaties

Search engine advertising (SEA)

Met meer dan 12 miljoen euro spend ervaring kunnen we jou helpen bij elke SEA uitdaging, of het nu opstart of optimalisatie is.

Binnen zoekmachine adverteren bieden we verschillende diensten aan:

Setup en configuratie

Bij een setup maken wij een Google Ads of Bing Advertising account aan en zorgen we dat de eerste campagnes en structuur volgens de best practices worden gemaakt. Verkopen/contactaanvragen of andere conversies houden we bij door een correcte setup van tracking op de website. Zo weet je exact wat de ROI is van elke campagne.

Advertising testing

Snel aftoetsen of iets werkt? Daarvoor is Advertising testing ideaal. Daarmee testen we of jouw product/dienst succesvol kan groeien door SEA advertising met een beperkt budget. Wat werkt in het klein, kan je opschalen naar groot. Hier gaat het vooral om leren en dataverwerving.

Optimalisaties

Bij een optimalisatie bekijken we de bestaande situatie en optimaliseren het account in een richting naar keuze (ROI optimalisatie, groeien in conversies,…). Dit is de hands-on variant van onze SEA audit.

 

 

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.
Google
Gemiddelde score van 4.9/5
Vragen?
Bel ons op +32 33 18 50 09

Onze aanpak

Met meer dan 12 miljoen euro ervaring op zak, pakken we elk account systematisch aan en optimaliseren we alle aspecten van de SEA.

Onze aanpak

Met meer dan 12 miljoen euro ervaring op zak, pakken we elk account systematisch aan en optimaliseren we alle aspecten van de SEA.

 • 01

  Opstart

  We maken een ‘health check’ van het account waarbij we alle essentiële elementen zoals conversion tracking erbij nemen.

 • 02

  Optimaliseren

  We optimaliseren het account waarbij we eerst de quick wins gaan aanpakken. Daarna kijken we hoe het account nog verder kan groeien.

 • 03

  Rapporteren

  We rapporteren regelmatig naargelang het type account. Voor sommige accounts duurt het wat langer dan voor anderen om nuttige data te krijgen.

 • 01
  Opstart
 • 02
  Optimaliseren
 • 03
  Rapporteren

Wat anderen over ons zeggen

 • David Vanheesbeke
 • Sebastiaan Baetens
 • David Vanheesbeke

  Pieter gaf me een Google Ads training en Google Ads advies. Hierdoor hebben we onze Google Ads kost met meer dan 50% kunnen laten dalen. Hoewel de functionaliteiten van Google Ads omvangrijk zijn, slaagde Growl erin om op relatief korte tijd alles klaar en duidelijk uit te leggen.

  David Vanheesbeke
  Miraeus Cocktails – Oprichter
 • Sebastiaan Baetens

  Als start-up weten we soms niet waar eerst te beginnen en je kan je ook niet in alles verdiepen. Daarom kozen wij voor onze online advertising een professionele partner.

  Pieter en Galliano zijn echte experts en hebben ons geweldig geholpen met het opzetten van internationaal goed werkende online advertenties.

  Sebastiaan Baetens
  Chiyu-Kintsugi – oprichter

Veelgestelde vragen over SEA

 • Waar staat SEA voor?

  Search Engine Advertising.

 • Is SEA enkel Google?

  Neen, Google is inderdaad de grootste zoekmachine die advertenties aanbiedt maar er zijn er nog andere zoals Bing en Yandex (Russische Google).

 • Is SEA duur?

  Dit hangt heel erg af van het type campagne en van de sector. Je kan in sommige sectoren kost per klikken hebben van meer dan 10 euro terwijl bij andere het gemiddelde ligt op 0,50 euro.

 • Wat heb ik nodig om aan SEA te doen?

  Vooraleer je aan SEA begint is het belangrijk dat je de conversie tracking juist zet op je website. Op die manier zal je kunnen evalueren of je een goede ROI krijgt uit je SEA campagnes. Daarna maak je een Google Ads account aan en kan je campagnes bouwen.

Pieter

We kijken er naar uit om te starten! Vul het formulier in en we contacteren je binnen de 24 uur.

Start met SEA advertising

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.