Aantrekkelijk en uniek ontwerp op maat van jouw stijl

Ontwerp opmaken

Een digitaal product of website is vaak het eerste contactpunt met jouw bedrijf. In slechts enkele seconden heeft de bezoeker een eerste oordeel gemaakt, zorg er dus voor dat jouw merk goed naar voor wordt gebracht met een uniek en aantrekkelijk ontwerp.

Wees uniek en consistent

Een ontwerp heeft invloed op hoe bezoekers jouw merk ervaren. Een goede en consistente ervaring zorgt ervoor dat bezoekers meer te weten willen komen en dus meer tijd doorbrengen op jouw website of applicatie. Daarnaast is een consistent beeld uitermate belangrijk om jouw merk herkenbaar te maken tegenover andere bedrijven.

Extensie van jouw merk

Ieder ontwerp dat we opstellen is volledig op maat van jouw project. Zo kunnen we op de meest flexibele manier omgaan met de bestaande elementen zoals jouw logo, themakleuren, lettertypes, … We zorgen ervoor dat het ontwerp een extensie is van jouw merk en perfect aansluit bij jouw stijl.

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.
Google
Gemiddelde score van 4.9/5
Vragen?
Bel ons op +32 33 18 50 09

Onze expert aanpak

Met onze kennis van UI en UX maken we passende ontwerpen die de aandacht naar de belangrijkste plaatsten trekken en rekening houden met jouw bestaande huisstijl of corporate identity.

Onze expert aanpak

Met onze kennis van UI en UX maken we passende ontwerpen die de aandacht naar de belangrijkste plaatsten trekken en rekening houden met jouw bestaande huisstijl of corporate identity.

 • 01

  Kennismaking

  Om een passend ontwerp uit te werken hebben we eerst voldoende informatie van jou nodig. Tijdens een kennismakingsgesprek leren we bij over jouw project en bespreken we de structuur die je voor ogen hebt.

  Nog niet nagedacht over de structuur? Gebruik wireframes en bespaar kosten.

 • 02

  Bestaande stijl

  Als volgende stap kijken we naar bestaande stijlelementen. Dat kan in de vorm van bestaande ontwerpen (bv. brochure, visitekaartjes, …), een document dat de huisstijl toelicht of een corporate identity.

 • 03

  Uitwerking

  Met alle informatie, de gewenste structuur en de bestaande elementen, gaan we aan de slag en werken we een aantrekkelijk ontwerp uit. Daarbij combineren we onze ervaring en onze kennis van marketing, UI en UX om de aandacht te vestigen op de belangrijke elementen en zo de grootste impact te creëren.

 • 04

  Bespreking

  Wanneer het ontwerp klaar is plannen we een afspraak met jou in. Tijdens de afspraak overlopen we alle pagina’s die ontworpen zijn. Aangezien we een interactief ontwerp opmaken, klikken we doorheen het ontwerp zoals ook een gebruiker of bezoeker dat zal doen wanneer het project online staat.

 • 05

  Finalisering

  Als laatste stap verwerken we eventuele opmerkingen die gegeven zijn tijdens de bespreking in de finale versie van het ontwerp. Eens dat is gebeurd, krijg je een link toegestuurd waarop je het ontwerp kan terugvinden, die kan ook gedeeld worden met andere personen of bedrijven.

 • 01
  Kennismaking
 • 02
  Bestaande stijl
 • 03
  Uitwerking
 • 04
  Bespreking
 • 05
  Finalisering

Wat anderen over ons zeggen

 • Luc Coopman
 • Luc Coopman

  Dankzij Growl hebben we vertrouwen in de goede werking van onze website als ook een gerust gevoel bij eventuele problemen aangezien ze steeds klaar staan voor een snelle interventie en opvolging.

  Luc Coopman
  Cobofisk – Bestuurder

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van een op maat gemaakt ontwerp?

  Er zijn tal van voordelen als je een ontwerp laat maken op maat van jouw bedrijf. De belangrijkste is dat je jouw eigen merk consistent kan presenteren naar (potentiële) klanten. Hierdoor bouw je herkenbaarheid en vertrouwen op met bezoekers die online (vaak de eerste keer) in contact komen met jouw bedrijf of merk.

 • Waarom zou ik geen gebruik maken van een bestaand thema?

  Er zijn een heleboel bestaande thema’s die je voor een lage prijs kan aankopen doordat ze in bulk worden verkocht. Voor personen die een nieuw bedrijf oprichten met een zeer beperkt kapitaal kan dit een tijdelijke oplossing zijn, voor bedrijven die willen groeien is dit echter niet de beste optie. In realiteit komt het er op neer dat je geen unieke stijl zal hebben wat jouw merk minder herkenbaar en uniek maakt. Uit ervaring weten we dat een generic thema voor minder interactie zorgt en weinig tot geen interesse opwekt bij bezoekers.

 • Hoe lang duurt het voordat mijn design klaar is?

  De tijd die we nodig hebben om een ontwerp te maken hangt af van enkele factoren waaronder de gewenste structuur, grootte van het project, bestaande elementen en de huisstijl of corporate identity. Het is mogelijk om al in 2 – 3 weken een ontwerp volledig klaar te hebben.

 • Hoeveel iteraties worden er gemaakt?

  Om een hoge kwaliteit na de streven wordt ieder ontwerp intern door minstens twee personen kritisch nagekeken nog voor het aan jou wordt getoond. Nadat we samen het ontwerp hebben besproken werken we bij waar nodig. Vaak merken we dat er geen ingrijpende aanpassingen nodig zijn en slechts enkele details veranderen. Moest het ontwerp jou niet genoeg aanspreken maken we graag enkele variaties op waaruit je kan kiezen.

Pieter

We kijken er naar uit om te starten! Vul het formulier in en we contacteren je binnen de 24 uur.

Jouw eigen ontwerp?

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.