Jouw app op de App- en Play store

iOS en Android apps

Wereldwijd gebruiken meer dan 6 miljard personen dagelijks Android of iOS. Breng via deze platformen jouw idee tot leven en spreek deze gigantische markt aan met een eigen applicatie op de App en Play store.

Wanneer voor een iOS en Android app kiezen?

In slechts enkele gevallen raden we aan een native applicatie te laten ontwikkelen. Dit omdat er meer ontwikkelingstijd en onderhoud nodig is om een iOS/Android app te bouwen in tegenstelling tot een webapplicatie. Dat is vaak een correcte beslissing voor applicaties waarbij veel interactie met de gebruiker of het toestel nodig is.

Kies ik voor iOS of Android?

Aangezien we de laatste technologieën gebruiken, is het mogelijk om met (bijna) dezelfde code op beide platformen een applicatie te lanceren. Daardoor is het niet nodig twee verschillende teams aan te sturen, wat de kosten beperkt en het makkelijker maakt om sneller aanpassingen door te voeren. Jouw applicatie zal dus op beide platformen beschikbaar zijn.

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.
Google
Gemiddelde score van 4.9/5
Vragen?
Bel ons op +32 33 18 50 09

Kenmerken van onze applicaties

GSM-toestel met vergrendeld scherm

Goed beveiligd

Om ervoor te zorgen dat gegevens in de applicatie goed beveiligd zijn, nemen we verschillende voorzorgsmaatregelen. Wachtwoorden worden versleuteld met een krachtig algoritme en de toegang tot gegevens wordt beperkt tot hetgeen een gebruiker mag bekijken.

Lego modules

Opgebouwd uit modules

Ideeën zijn er vaak in overvloed tijdens de ideeënfase van een applicatie. Om ervoor te zorgen dat we aan een hoog tempo een applicatie kunnen ontwikkelen, splitsen we functionaliteiten op in verschillende modules. Deze bouwen we stuk voor stuk: op die manier sturen we een update de wereld in, telkens wanneer een module is afgewerkt.

GSM-toestel op bureau

Diepe integratie

Native apps hebben het voordeel dat ze diep integreren met het toestel en dus ook met de gebruiker. Denk hierbij aan het versturen van SMS berichten, gebruiken van de locatiedata, sturen van pushmeldingen, enz.

JavaScript code

Toegankelijke API

Naast het zichtbare deel van de applicatie (front-end) is er ook nog een groot deel dat niet zichtbaar is voor de gebruiker (back-end). De applicatie op deze manier opbouwen, maakt het mogelijk programmatische toegang te verlenen tot de gegevens en bewerkingen, gekend als een API. Beschikken over een API die los staat van de front-end, is ideaal wanneer je wil koppelen met andere (interne) systemen.

Verbinding

Verbinden met andere platformen

Al onze applicaties zijn volledig maatwerk, daardoor kunnen we verbinden met andere platformen voor een betere gebruikerservaring, of minder administratieve werkzaamheden. Een voorbeeld daarvan is het vereenvoudigen van het inloggen en registreren door te koppelen met Facebook, Google en Apple of het opzetten van een verbinding met Mollie om online betalingen af te handelen.

Een vertrouwd ontwikkelproces

We bouwen alle native applicaties volgens hetzelfde proces dat we steeds verbeteren. Zo eindigen we keer op keer met een zo goed mogelijk eindresultaat.

Een vertrouwd ontwikkelproces

We bouwen alle native applicaties volgens hetzelfde proces dat we steeds verbeteren. Zo eindigen we keer op keer met een zo goed mogelijk eindresultaat.

 • 01

  Kennismaking

  Voor we starten met een analyse is het belangrijk om te weten wat de visie voor de applicatie is. Tijdens een kennismakingsgesprek leren we jou kennen en stellen we een heleboel vragen, tot we het idee volledig begrijpen.

 • 02

  Analyse

  Na het gesprek kunnen we aan de slag gaan met het uitwerken van de verschillende modules waaruit de applicatie bestaat. Je ontvangt van ons een gedetailleerde offerte waarin alles duidelijk staat uitgelegd zonder technische jargon. Daarbij maken we meteen een onderscheid in vereiste en optionele modules, zodat jij kan bepalen wat wordt ontwikkeld.

 • 03

  Wireframes

  Aan de hand van de analyse en de gekozen modules gaan we aan de slag met het maken van wireframes. Wireframes stemmen overeen met “het plan van de architect” waarin we de optimale gebruikersstromen en de structuur van de applicatie bepalen. Na het opstellen hiervan, bespreken we onze gedachtegang met jou en toekomstige gebruikers.

 • 04

  Ontwerp

  In deze fase maken we een visueel aantrekkelijk en interactief ontwerp op voor de applicatie. Uiteraard hanteren we hierbij de structuur die bepaald is tijdens de wireframe fase en houden we rekening met de gewenste gebruikersstromen. Wanneer dit is opgesteld, presenteren we het ontwerp en sturen we bij waar nodig.

 • 05

  Ontwikkeling

  Bij de ontwikkeling zetten we het ontwerp om in code en implementeren we alle technische aspecten. We werken module per module af voor een snel resultaat en een vlotte implementatie van de gewenste functionaliteiten en het ontwerp. Door deze aanpak is het mogelijk zonder negatieve gevolgen prioriteiten te herschikken wanneer dat nodig blijkt.

 • 06

  Testen

  Nadat de basis en de eerste modules zijn ontwikkeld, lanceren we een testversie. Intern controleren we de kwaliteit en werking van de applicatie steeds nadat een module is toegevoegd. Naast onze interne controle kan jij (en jouw team) ook de testversie installeren om mee te volgen en de applicatie te gebruiken.

 • 07

  Lancering

  Nadat alle modules zijn ontwikkeld, gaan we over tot het lanceren van de applicatie op de App en Play store. Tijdens dit proces kijken Android en Apple de applicatie na, zodra ze die goedkeuren zal de applicatie beschikbaar zijn. Indien er hier nog problemen of bugs naar boven komen, lossen we deze zo snel mogelijk op.

 • 01
  Kennismaking
 • 02
  Analyse
 • 03
  Wireframes
 • 04
  Ontwerp
 • 05
  Ontwikkeling
 • 06
  Testen
 • 07
  Lancering

Gebouw op sterke technologie

Als tech-enthousiastelingen besteden we veel tijd aan onze technische setup, aangezien die een enorme impact heeft op de mogelijkheden, flexibiliteit en snelheid. Onze manier van werken is het resultaat van kritisch denken en de drang om te verbeteren wat we te bieden hebben.

React Native logo

Wanneer je applicaties ontwikkeld voor Android en iOS werk je normaal in twee verschillende talen met andere conventies. React Native zorgt ervoor dat we slechts één taal nodig hebben voor beide platformen. Dat framework werd bedacht door Facebook, is volledig open-source en wordt actief verder ontwikkeld. Enkele voorbeelden van bedrijven die deze technologie gebruiken zijn Airbnb, Facebook en Bloomberg.

GraphQL logo

Deze technologie voor het ontwikkelen van API’s is, zoals React, ontwikkeld door Facebook en ook volledig open-source. Het voordeel van deze technologie is dat we enkel de data die we nodig hebben in de front-end kunnen ophalen, we krijgen dus geen onnodige randdata mee. Dat is een verschil met een meer traditionele REST aanpak, waar er standaard endpoints zijn die altijd dezelfde stukken data verzenden, ongeacht welke daarvan echt nodig zijn.

NodeJS logo

Naast de front-end wordt ook de back-end in JavaScript geprogrammeerd. Dat heeft als voordeel dat er gewerkt wordt in één en dezelfde taal en het coderen dus efficiënter verloopt. Deze technologie wordt wereldwijd ingezet door bedrijven zoals Netflix, LinkedIn en eBay en is ook open-source.

Veelgestelde vragen

 • Wanneer kiezen voor een iOS of Android app?

  Native applicaties hebben enkele voordelen tegenover webapplicaties waaronder het beschikbaar zijn op de App (iOS) en Play (Android) store en het dieper integreren met het fysiek toestel. Ondanks deze voordelen is het niet altijd aangeraden een native applicatie te ontwikkelen aangezien er meer tijd nodig is voor de ontwikkeling en het onderhoud van de applicatie. Webapplicaties zijn meer en meer een beter alternatief doordat webbrowsers zoals Chrome en Safari steeds meer toegang krijgen tot het toestel (bv. locatie, camera, …).

 • Wat zijn de voordelen van een iOS of Android applicatie?

  Er zijn twee grote voordelen met het bouwen van een iOS of Android applicatie. Jouw applicatie zal verschijnen in de App (iOS) of Play (Android) store waardoor er meer mogelijkheden zijn om visibiliteit te creëren voor de applicatie. Daarnaast kan je een diepere connectie maken met het fysiek toestel van de gebruiker waardoor meer geavanceerde functionaliteiten mogelijk worden, denk hierbij aan het sturen van push meldingen op bepaalde locaties, het automatisch versturen of lezen van SMS berichten, enz.

 • Hoe lang duurt het bouwen van een iOS of Android applicatie?

  Iedere applicatie is uniek zowel in ontwerp als in code. De doorlooptijd van een applicatie bouwen is afhankelijk van wat er allemaal nodig is. De minimale periode voor het bouwen van een applicatie is 3 maanden vanaf de start van de ontwerpfase.

 • Hoeveel kost een iOS of Android applicatie?

  Het ontwikkelen van een native applicatie voor iOS en Android is een investering in een product of service die voor jouw bedrijf waarde creëert doorheen de jaren. Bij ons is het mogelijk een native applicatie te laten bouwen vanaf € 25.000. Door onze manier van werken kunnen we code delen tussen het iOS en Android platform, iets wat normaal niet het geval is. Hierdoor kunnen we native applicaties sneller ontwikkelen voor een lager budget.

Pieter

We kijken er naar uit om te starten! Vul het formulier in en we contacteren je binnen de 24 uur.

Jouw eigen iOS of Android app?

"*" indicates required fields

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken.